Grundkurs Spiral Stabilisering

10 veckors träningsprogram med grunderna i Spiral Stabilisering

Om Kursen

Beskrivning

Spiral stabilisering är en träningsform där lätta gummibandsövningar används för att stärka rygg, nacke och axlar, vilket kan minska smärta och ge bättre hållning. Beskrivning Grundkurs Online passar dig som vill förbättra din hållning, få mindre besvär i rörelseapparaten, minska värk i rygg-axlar-nacke och söker ett färdig program. I kursen ligger fokus på att lära dig de första övningarna för att aktivera de spirala muskelkedjorna och slappna av i de vertikala blandat med coachingverktyg för att etablera goda vanor. Du får dagliga korta videobaserade träningspass som du gör själv på egen hand. Varje vecka byggs det på med nya övningar och varianter från stillaståendes på två ben, till enbensövningar, till stegövningar med tips om hur du själv kan kontrollera att du gör övningarna rätt. Du stegar fram i egen takt och kan välja att göra kursen långsammare eller snabbare. Du får också fördjupande teori om vad spiral stabilisering är, hur det fungerar och hur du själv kan skilja på aktiviteter som är mer spirala och uppåtlyftande, mot vertikala och hoptryckande samt kunskap om hur spiral stabilisering kan hjälpa vid vanliga besvär och diagnoser. Det ger dig verktyg som underlättar för dig att både åtgärda, hitta orsaker till och förebygga framtida besvär i rörelseapparaten. För att kunna göra övningarna behöver du ett speciellt gummiband vilket ingår, men du kan också beställa ett startpaket med utrustning som underlättar när du avancerar i programmet (se mer info nedan). Efter grundkursen kan du beställa fortsättningskursen där vi bygger vidare med enbensövningar med steg och rotationer i olika progressioner. Där tränar vi det spirala systemet i sin helhet från nacken till tårna med gång- och löpsteg med korrekt teknik och hållning till sin fulla potential.
Grundkurs Online innehåller: * Färdigt träningsprogram under 10 veckor med övning 1 till 6 från ståendes på ett ben till steg * Inloggning via webbläsare eller app för Android/Iphone * Förinspelade pass så du bara trycker play och kör igång * Stega fram i din egen takt
* Tillgång till community med andra deltagare och instruktör
* Livstids tillgång
image

Ingrid O

"Efter fyra år kan jag äntligen spela piano och gitarr igen. Jag kan varmt rekommendera Spiral Stabilisering till andra med ryggproblem och värk. Det är värt varenda krona!."
image

Andrea O

"Med spiral stabilisering har jag blivit mycket bättre i ryggen och även i resten av kroppen då jag genom de enkla övningarna aktiverar och tränar upp grundstrykan i hela kroppen."
image

Bitten J

"Jag har vid många tillfällen haft en låsning mellan skulderbladen som orsakat smärta och yrsel.
Jag har inte haft en attack sedan jag började"

Pris

GRUNDKURS ONLINE
UTAN UTRUSTNING

image

1595 kr

Grundkurs online

GRUNDKURS ONLINE
MED GUMMIBAND

image

1995 kr

Grundkurs online
Gummiband för Spiral Stabilisering

Grundkurs Online
med startpaket

image

2395 kr

Grundkurs online
Startpaket för Spiral Stabilisering